Län: Skåne   2

Mobilia Shopping

Mobilia Shopping

(Ändra informationen om detta centrum)

I Mobilia centrum kan du shoppa loss ordentligt, vare sig du vill handla kläder, skor, blommor, böcker eller hemelektronik. Här finns över 70 butiker och de flesta stora butikskedjor är etablerade. I Mobilia finns även apotek, systembolag, resebyrå, frisör och Forex.

Om du vill varva ner efter allt shoppande kan du alltid ta en kopp kaffe på en av Mobilias kaféer eller äta något på en av restaurangerna.

Mobilia ligger i södra delen av Malmö. Det är lätt att ta sig dit med buss eller bil. Köpcentrumet ligger centralt, men utan att du behöver ge dig in i själva citykärnan.

Mobilia shoppingcentrum består av två byggnader och en tredje byggnad kommer att invigas 2012-2013.


Parkeringsplatser
1250 parkeringsplatser utanför köpcentrumet. Här parkerar du gratis utan P-skiva. 2011 invigdes ett nytt parkeringshus med 375 parkeringsplatser.

Livsmedelsbutiker
ICA Malmborgs

Öppettider i Mobilia Shopping

Vardag: 10.00-20.00 (ICA 08.00-21.00)
Lördag: 10.00-20.00 (ICA 08.00-21.00)
Söndag: 10.00-20.00 (ICA 08.00-21.00)

För information om öppettider på avvikande- och röda dagar (som jul, midsommar, påsk, valborg, pingst och nyår m.m), besök Mobilia Shopping's officiella webbplats.

Tipsa andra om Mobilia Shopping

 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons

Uppgifter

Per Albin Hanssons väg 40
214 32 Malmö
Telefon: 040-672 82 98
Mobilia Shopping officiella webbplats: http://www.mobilia.se/

Karta över Mobilia Shopping:

2 omdömen om Mobilia Shopping

 1. shirin
  Skrevs 28 juni, 2013 at 09:15

  Jag anser att Mobilia är ett väldigt bra köp centrum och ligger väldigt nära där jag själv bor, men jag och mångaaaaaa andra önskar att de skulle öppnas lite mer roligare klädes butiker så som ZARA !!!! eller kanske Filippa K… ngt mer attraherande för kunder MVh malmö Bo

 2. Marianne Frithzell
  Skrevs 11 maj, 2016 at 08:29

  Instämmer, att Mobilia verkar vara ett bra köpcentrum då många nya butiker tillkommit och utbudet är stort, men beklagar, att inget telefonnummer till information fungerar. Trots, att vi t.o.m. Mailat igår för att få kontakt har ännu ingen respons delgivits oss. Otroligt beklagligt med tanke på allt övrigt som arrangerats för att få ett attraktivt köpcentrum.
  Vi bor i Höllviken och handlade kläder på Malmströms i helgen. Då en vara skulle eftersändas från Väla lovade man återkomma i början av veckan, men inget har hörts.vi har full förståelse för att det är mycket att göra, men någon form av kontakt åtminstone med butiken ifråga borde väl rimligen kunna uppnås. Helt onödigt att köra fem mil t.o.r. förgäves om inte varan har anlänt.
  Mvh Marianne Frithzell

Skriv ett omdöme om Mobilia Shopping

Vi publicerar inte din e-post.


Här har du möjlighet att ändra information om ett köpcentrum som redan finns i vår databas. Det finns inga krav förutom att informationen du anger måste vara korrekt.
Tack för hjälpen!