Län: Stockholm   4

Sollentuna Centrum

Sollentuna Centrum

(Ändra informationen om detta centrum)

Nya Sollentuna Centrum stod färdigt i början av 2010 och består nu av ungefär 120 butiker. Här finns verkligen allt mellan himmel och jord med både välkända butikskedjor och små unika butiker.

Köpcentrumet är mycket vackert designat och innehåller fyra affärsstråk med olika prägel och varuutbud. I centrumets kärna finns vattenfall, palmer och exotiska växter som skapar en härlig atmosfär.

Sollentuna centrum har ett stort utbud av mode, men självklart finns det även varor som hemelektronik, böcker, leksaker, skönhetsprodukter och mycket mer. Här finns även bank, apotek, växlingskontor och systembolag.

Sollentuna Centrum har även ett stort utbud av restauranger med mat från de flesta av världens hörn. Centrumets Food Court ligger som en härlig oas mitt bland butikerna. Avnjut en god lunch eller ta bara en kopp kaffe under palmerna.

Köpcentrumet ligger vid Sollentuna pendeltågsstation. Om du kör bil är det bara att svänga av mot Sollentuna centrum efter E4:an.


Parkeringsplatser
Parkeringshus med totalt 1500 platser. Avgiftsfritt de två första timmarna (använd P-skiva) och på helger.

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum

Öppettider i Sollentuna Centrum

Vardag: 10.00-20.00
Lördag: 10.00-18.00
Söndag: 10.00-18.00

För information om öppettider på avvikande- och röda dagar (som jul, midsommar, påsk, valborg, pingst och nyår m.m), besök Sollentuna Centrum's officiella webbplats.

Tipsa andra om Sollentuna Centrum

 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons

Uppgifter

Sollentunavägen 163
191 47 Sollentuna
Telefon: 08-6233370
Sollentuna Centrum officiella webbplats: http://www.sollentunacentrum.se

Karta över Sollentuna Centrum:

4 omdömen om Sollentuna Centrum

 1. Trött
  Skrevs 27 december, 2012 at 06:43

  Varning! Sollentuna centrum hyr ut yta till ComHem, alias Tv-team Skärholmen, alias VIQ tv-team AB. De säljer ComHem abonnemang på provision. Riktiga fulmetoder. Ingen adress, ingen telefon eller mejl på avtalen. Företaget Tv-team Skärholmen finns inte ens i verkligheten. Det är en fasad bakom vilken ett gäng 23 åriga killar gömmer sig. De fick min senildemente far att skriva på ett avtal som kostar honom minst 12.000:- När man lite senare vill häva avtalet så säger de att de inte tillämpar ångerrätt. Jävligt irriterande. Kista galleria har sagt upp skojarna. Så länge Sollentuna har kvar den här typen av hyresgäster handlar jag någon annanstans.

 2. Marek Oniewski
  Skrevs 10 februari, 2014 at 04:24

  Behover eqn vin röd overall str.XXL

 3. Hans
  Skrevs 26 december, 2015 at 09:39

  Urdåligt! Bland alla butikerna i Sollentuna Centrum klickade jag på Kjell Company. Fanns ingen info där om t.ex öppet tider. Skärp er!

 4. Åke
  Skrevs 26 december, 2015 at 09:45

  Rörig och dålig info om Sollentuna Centrum på nätet. Dessutom störande reklam som inte gick att få bort!

Skriv ett omdöme om Sollentuna Centrum

Vi publicerar inte din e-post.


Här har du möjlighet att ändra information om ett köpcentrum som redan finns i vår databas. Det finns inga krav förutom att informationen du anger måste vara korrekt.
Tack för hjälpen!