Län: Västra Götaland   3

Torp Köpcentrum

Torp Köpcentrum

Torp Köpcentrum är ett stort köpcentrum som ligger 7 km nordväst om Uddevalla. Köpcentrumet har ett 80-tal butiker och en inomhusköpgata.

I Torps köpcentrum hittar du allt som behövs för att göra din shoppingrunda komplett. Här finns kläder, skor, hemelektronik, heminredning och dekoration, leksaker, sport, fritid och hobby. Köpcentrumet har även apotek, optiker och systembolag.

Om du blir hungrig efter all shopping kan du ta en saftig smörgås på Subway, en hamburgermeny på Mc Donald’s eller en spännande maträtt i en av köpcentrumets andra två restauranger.


Parkeringsplatser
3200 gratis platser utomhus.

Livsmedelsbutiker
ICA Maxi och COOP Forum

Öppettider i Torp Köpcentrum

Vardag: 10.00-20.00
Lördag: 10.00-18.00
Söndag: 11.00-18.00

För information om öppettider på avvikande- och röda dagar (som jul, midsommar, påsk, valborg, pingst och nyår m.m), besök Torp Köpcentrum's officiella webbplats.

Tipsa andra om Torp Köpcentrum

 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons

Uppgifter

Torp Köpcentrum
451 76 Uddevalla
Telefon: 0522-657750
Torp Köpcentrum officiella webbplats: http://www.torp.nu

Karta över Torp Köpcentrum:

3 omdömen om Torp Köpcentrum

 1. Kent jernsund
  Skrevs 11 juli, 2014 at 08:45

  Parkeringspolicyn är en katastrof utanför Maxi. Kommer man ut med sin kundvagn kommer man ibland ej förbi pga att de parkerar så att man måste gå ut i gatan. Det står även bilar utmed helan kurvan så att man måste köra i vänsterfil för att ta sig förbi.
  Påtar Ni Er ansvaret för om en kollision sker utifrån dessa förhållanden?
  Om det kommer ut exempelvis barn i körbanan mellan dessa felparkerade bilar och de blir påkörda, vem bär då ansvaret, Ni eller någon annan?
  Tacksam för återkoppling och planerad åtgärd
  Hälsningar
  Kent Jernsund

  • Ken
   Skrevs 24 juni, 2016 at 07:54

   olyckor kommer alltid att ske, man kan inte vaddera in sig själv och sätta ett hörnskydd på alla kanter i världen bara för att gardera sig… Man gör åtgärder efter att en olycka har skett, inte före om det inte är ett uppenbart ställe, som exempelvis ett öppet brunnshål.

 2. Grete Kristiansen
  Skrevs 2 februari, 2017 at 03:52

  Godt utvalg av butikker. MEN synes det er ”diskriminerende” at det er kun de med svenskt personnummer som får være medlem og få tilbud. Vi bor nesten halve året i Sundsandvik der vi har hus. Men får ikke kjøpe til medlemstilbudspris. Hadde skjønt dette hvis en måtte knytte seg opp til et betalingskort, men et vanlig medlemskort får vi ikke. I Norge oppgir vi ikke personnummeret vårt annet enn til banker, det offentlige etc.
  Vi hadde handlet mye mer på Torp hvis vi også kunne blitt medlemmer av butikkene. Coop, Ica, Citygross er OK. Vi er medlemmmer av Bauhaus og Jula i Norge, men nei! Plantasjen derimot kan vi bruke norskt medlemskort og få tilbud som andre i Sverige?

Skriv ett omdöme om Torp Köpcentrum

Vi publicerar inte din e-post.


You cannot edit this post as there is a pending contribution to be approved.