Län: Värmland   3

Charlottenbergs Shoppingcenter

Charlottenbergs Shoppingcenter

Charlottenbergs Shoppingcenter är ett mycket modernt shoppingcentrum som har det mesta. Köpcentrumet är mycket populär och många norrmän åker hit enbart för att shoppa.

Utöver ett 50-tal butiker som har allt mellan himmel och jord finns det även fyra restauranger och två caféer. Här kan du shoppa för fullt för att sedan vila en stund med en härlig kopp kaffe eller en god måltid.

Köpcentrumet har även en lekhörna och Mart Carts, en sorts elektriska kundvagnar med stol och styre som är tillgängliga för alla. De är gratis att låna och är en extra bra service för rörelsehindrade. Intill köpcentrumet finns det ett hotell att ta in på om du är på språng.

Charlottenbergs köpcenter ligger 7 kilometer från den norska riksgränsen vid riksväg 61. Dessutom är det bara bara fem minuters promenad till Charlottenbergs järnvägsstation.


Parkeringsplatser
1150 gratis parkeringsplatser utomhus.

Livsmedelsbutiker
MaxiMat (öppet 9.00-21.00 alla dagar)

Öppettider i Charlottenbergs Shoppingcenter

Vardag: 10.00-20.00
Lördag: 10.00-19.00
Söndag: 10.00-19.00

För information om öppettider på avvikande- och röda dagar (som jul, midsommar, påsk, valborg, pingst och nyår m.m), besök Charlottenbergs Shoppingcenter's officiella webbplats.

Tipsa andra om Charlottenbergs Shoppingcenter

  • social icons
  • social icons
  • social icons
  • social icons
  • social icons
  • social icons
  • social icons
  • social icons
  • social icons

Uppgifter

Helga Görlins gata 1
673 32 Charlottenberg
Telefon: 0571-28770
Charlottenbergs Shoppingcenter officiella webbplats: http://www.charlottenbergsshopping.se

Karta över Charlottenbergs Shoppingcenter:

673 32 Charlottenberg, Sweden

3 omdömen om Charlottenbergs Shoppingcenter


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/kopcentrum/webapps/kopcentrum/wp-content/themes/indopendence/indopendence/functions.php:115 Stack trace: #0 /home/kopcentrum/webapps/kopcentrum/wp-content/themes/indopendence/indopendence/functions.php(75): commenter_link() #1 /home/kopcentrum/webapps/kopcentrum/wp-includes/class-walker-comment.php(183): custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/kopcentrum/webapps/kopcentrum/wp-includes/class-wp-walker.php(147): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/kopcentrum/webapps/kopcentrum/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/kopcentrum/webapps/kopcentrum/wp-includes/class-wp-walker.php(390): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/kopcentrum/webapps/kopcentrum/wp-includes/comment-template.php(2390): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/kopcentrum/webapps/kopcentrum/wp-conte in /home/kopcentrum/webapps/kopcentrum/wp-content/themes/indopendence/indopendence/functions.php on line 115