Län: Värmland   3

Charlottenbergs Shoppingcenter

Charlottenbergs Shoppingcenter

Charlottenbergs Shoppingcenter är ett mycket modernt shoppingcentrum som har det mesta. Köpcentrumet är mycket populär och många norrmän åker hit enbart för att shoppa.

Utöver ett 50-tal butiker som har allt mellan himmel och jord finns det även fyra restauranger och två caféer. Här kan du shoppa för fullt för att sedan vila en stund med en härlig kopp kaffe eller en god måltid.

Köpcentrumet har även en lekhörna och Mart Carts, en sorts elektriska kundvagnar med stol och styre som är tillgängliga för alla. De är gratis att låna och är en extra bra service för rörelsehindrade. Intill köpcentrumet finns det ett hotell att ta in på om du är på språng.

Charlottenbergs köpcenter ligger 7 kilometer från den norska riksgränsen vid riksväg 61. Dessutom är det bara bara fem minuters promenad till Charlottenbergs järnvägsstation.


Parkeringsplatser
1150 gratis parkeringsplatser utomhus.

Livsmedelsbutiker
MaxiMat (öppet 9.00-21.00 alla dagar)

Öppettider i Charlottenbergs Shoppingcenter

Vardag: 10.00-20.00
Lördag: 10.00-19.00
Söndag: 10.00-19.00

För information om öppettider på avvikande- och röda dagar (som jul, midsommar, påsk, valborg, pingst och nyår m.m), besök Charlottenbergs Shoppingcenter's officiella webbplats.

Tipsa andra om Charlottenbergs Shoppingcenter

 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons

Uppgifter

Helga Görlins gata 1
673 32 Charlottenberg
Telefon: 0571-28770
Charlottenbergs Shoppingcenter officiella webbplats: http://www.charlottenbergsshopping.se

Karta över Charlottenbergs Shoppingcenter:

3 omdömen om Charlottenbergs Shoppingcenter

 1. Gunn-Britt
  Skrevs 7 oktober, 2016 at 03:51

  Sååååå dåligt av ”Gottebiten” att sälja GAMMALT STENHÅRT GODIS!! Lyckades visst välja allt av det sämsta! Finns någon kontroll på att det gamla inte blir liggande kvar längst ner skålarna? Stenhård godis som förväntades vara mjuk t.ex runda kulor som jag till slut knäckte med hjälp av en hammare!! De såg ut att innehålla ett cementliknande material – rent livsfarligt att försöka tugga sönder! Nej, det hade varit lika bra att slänga pengarna i sjön….nästa godisinköp blir i en fruktbutik!

 2. Edy Swarts
  Skrevs 6 december, 2016 at 05:18

  Hej!
  En del butiker har försvunnit från shoppingcentret och andra har kommit till. Webbsidnan är långt ifrån uppdaterad!! Saknar ni personal?
  Ni skriver att butiklistan är inte alltid helt komplett och uppdaterad, helt riktigt. Är det kundens uppgift att finna ut vilka butiker har försvunnit och vilka som har kommit till? Tänk på de kunder som kommer t.ex. från Norge och har inte uppdaterad information om vilka butiker som finns och inte finns längre. Saknar Shoppingcentret personal eller är det bara rent slapphet?från personerna som har ansvarat att hålla websidorna up to date?

  Var vänlig och ger mig ett intelligent svar!

  Med vänlig hälsning,

  Edy Swarts

 3. Skrevs 6 december, 2016 at 05:22

  Omdömet har ni ju fått i texten ovanför, eller hur. Med vänlig hälsning
  Edy Swarts

Skriv ett omdöme om Charlottenbergs Shoppingcenter

Vi publicerar inte din e-post.


You cannot edit this post as there is a pending contribution to be approved.