Län: Västerbotten   1

Strömpilen

Strömpilen

(Ändra informationen om detta centrum)

Strömpilen erbjuder modern shopping i historiska byggnader, vackert beläget vid Umeälven.

Längst E12 mot Holmsund hittar du Strömpilens Centrum, beläget en bit öst om Umeå Centrum (Kolbäcksbron, precis ovanför bostadsområdena Ålidhem och Sofiehem. Ett antal kontorsföretag finns också på området som SA, Dokumentbolaget, Pelagia och Hemtrivsel.


Parkeringsplatser
Här finns gott om p-platser som är gratis.

Livsmedelsbutiker
Ica Maxi

Öppettider i Strömpilen

Vardag: 10.00-19.00
Lördag: 10.00-17.00
Söndag: 12.00-17.00

För information om öppettider på avvikande- och röda dagar (som jul, midsommar, påsk, valborg, pingst och nyår m.m), besök Strömpilen's officiella webbplats.

Tipsa andra om Strömpilen

 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons
 • social icons

Uppgifter

Strömpilsplatsen 10
907 43 Umeå
Telefon: 090 - 71 96 10
Strömpilen officiella webbplats: http://www.strompilen.se

Karta över Strömpilen:

Ett omdöme om Strömpilen

 1. Henrik Holmberg
  Skrevs 8 november, 2014 at 04:03

  Hej

  Jag skulle köra min son till flyget och den 6 . 11. passade på att vika in till ICA Strömpilen och handla samtidigt. Eftersom jag hade bråttom glömde jag glasögonen i bilen. Handlade laxfile för 155,20 kr och nötfärs 108,25 kr plus andra saker totalt 680,04 kr . När vi den 8 . 11 tog fram köttfärsen så vi att den var utgånget datum så vi tog istället fram laxen och det viade sig aitt utgångsdatumet var den 6. 11. Alltså samma dag som vi köpt den så båda produkterna var utgångna . Klart att jag får skylla mej själv eftersom jag inte hade glasögonen med mej och inte kunde kolla utgångsdatumet , men man tycker att en så stor affär med en så stor omsättning inte skulle ha varor med kort datum till försäljning utan att ha en tydlig uppmärkning att så är fallet. Vi har kvittot kvar samt förpackningsmärkningen kvar som kan styrka vad jag skrivit ovan. Hur hanterar ICA Strömpilen detta , väntar på svar. Henrik

Skriv ett omdöme om Strömpilen

Vi publicerar inte din e-post.


Här har du möjlighet att ändra information om ett köpcentrum som redan finns i vår databas. Det finns inga krav förutom att informationen du anger måste vara korrekt.
Tack för hjälpen!