Butiker

(Butikslistan är inte alltid helt komplett och uppdaterad)

Län: Kalmar   0

Kalmars stolthet – Baronen Köpcenter

Kalmars stolthet – Baronen Köpcenter

Baronen Köpcenter är en av Kalmars stoltheter. Det är ett köpcentrum som ligger i centrala Kalmar och erbjuder allt du behöver under ett och samma tak. Baronen Köpcenter har allt från matbutiker till modebutiker, från teknikbutiker till inredningsbutiker. Oavsett vad du är ute efter hittar du det garanterat på Baronen Köpcenter.

Allt du behöver veta om Baronen Köpcenter – Hjärtat av Kalmar

Baronen Köpcenter är ett av de största köpcentrumen i Kalmar. Det ligger i centrala Kalmar och har allt du behöver för en lyckad shoppingdag. Baronen erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer, samt ett mycket bra serviceutbud. I Baronen Köpcenter hittar du allt från modebutiker som Ginatricot och H&M till inredningsbutiker som clas ohlson där du kan hitta snygga lampor som Flowerpot eller elektronikbutiker och leksaksbutiker. Du hittar även en mängd olika restauranger och caféer, så att du kan ta en paus från shoppandet och njuta av en god lunch eller kaffe. Baronen Köpcenter är det perfekta stället för en lyckad shoppingdag med familjen eller vännerna.

Vilka butiker finns det i Baronen Köpcenter?

Baronen Köpcenter är ett av de största köpcentrumen i Kalmar, och det finns många olika butiker att välja mellan. Man kan hitta allt från modebutiker till inredningsbutiker, och det finns även en del restauranger och caféer. De flesta av butikerna är belägna på den nedre planen, medan de flesta restaurangerna och caféerna finns på den övre planen. Det finns även en biograf i köpcentrat, så man kan ta en paus från shoppingen och se en härlig film.

För dig som älskar shopping: Baronen Köpcenter – Hjärtat av Kalmar

Baronen Köpcenter är ett av de största köpcentrumen i Kalmar, och det ligger mitt i city. Här finns allt du kan tänka dig, från modebutiker till inredningsbutiker, elektronikbutiker och mycket mer. Baronen Köpcenter är det perfekta stället för shopping, oavsett om du är ute efter något specifikt eller bara vill gå på upptäcksfärd bland alla butiker. Det finns även en food court där du kan ta en paus från shoppingen och njuta av mat från olika delar av världen. Baronen Köpcenter är verkligen hjärtat av Kalmar, och det är ett ställe som alla shoppisar borde besöka!

Kalmars stolthet, Baronen Köpcenter invigdes den 26 augusti 1965 och är ett av Sveriges största handelscentrum. Baronen har cirka 170 butiker och restauranger, samt en biograf. På senare år har flera nya butiker öppnat upp i centrat, bland annat Desigual och Cubus.


Parkeringsplatser


Livsmedelsbutiker


Öppettider i Kalmars stolthet – Baronen Köpcenter

Vardag:
Lördag:
Söndag:

För information om öppettider på avvikande- och röda dagar (som jul, midsommar, påsk, valborg, pingst och nyår m.m), besök Kalmars stolthet – Baronen Köpcenter's officiella webbplats.

Tipsa andra om Kalmars stolthet – Baronen Köpcenter

  • social icons
  • social icons
  • social icons
  • social icons
  • social icons
  • social icons
  • social icons
  • social icons
  • social icons

UppgifterTelefon:
Kalmars stolthet – Baronen Köpcenter officiella webbplats:

Karta över Kalmars stolthet – Baronen Köpcenter:

Skriv ett omdöme om Kalmars stolthet – Baronen Köpcenter

Vi publicerar inte din e-post.